Schrijfcafé


Of te wel schrijven in de kas! In de kas bij Rozen en Radijs wel te verstaan. Op een prachtige plek in de tropische plek in de tropische tuin nu aan het water schrijven we regelmatig rondom een thema, elke keer weer anders! Het Schrijfcafé is een maandelijkse ochtend met inspirerende oefeningen, waarbij er gelegenheid is om met elkaar te schrijven en ervaringen uit te wisselen. 

Je bent van harte welkom en het maakt niet of je ervaring hebt met schrijven. De opdrachten en technieken die je aangereikt krijgt, zorgen ervoor dat je teksten als vanzelf op papier komen. 

Het Schrijfcafé blijft je verrassen! KOM een keer meedoen!!

Elke bijeenkomst staat op zichzelf, je bent altijd welkom! 
Woensdagochtend 10 april a.s. is er weer de mogelijkheid om mee te schrijven bij Rozen en Radijs van 9:30 uur tot 11:30 uur. Gun jezelf een unieke ervaring en schrijf mee!

                                                 *********************************
Kijk ook eens bij de specials!! Daar staan wellicht ook leuke activiteiten!!

In het hele land worden er schrijfcafe's gehouden: neem gerust eens een kijkje op https://shodo.nl/schrijfcafes_nederland/
Heb jij wel eens geschreven met de volgende schrijftips: go with the flow, voel je vrij, blijf in beweging, niet nadenken, gewoon doen, volg je eerste ingeving en geen zorgen over de grammatica....Nieuwsgierig hoe dat gaat? Kom een keer en doe mee!

Meld je aan bij: Dichter bij jezelf

                                                        **********************

Noteer alvast de volgende schrijfochtenden in je agenda:

Woensdag 10 april 2019
Dinsdag 14 mei 2019
Woensdag 12 juni 2019


Voor Beeld en Taal: Kijk bij de specials!