Schrijfcafé


Of te wel schrijven in de kas! In de kas bij Rozen en Radijs wel te verstaan. Op een prachtige plek in de tropische plek in de tropische tuin nu aan het water schrijven we regelmatig rondom een thema, elke keer weer anders! Het Schrijfcafé is een maandelijkse ochtend met inspirerende oefeningen, waarbij er gelegenheid is om met elkaar te schrijven en ervaringen uit te wisselen. 

Je bent van harte welkom en het maakt niet of je ervaring hebt met schrijven. De opdrachten en technieken die je aangereikt krijgt, zorgen ervoor dat je teksten als vanzelf op papier komen. 

Iedere maand, afwisselend op dinsdag of op woensdag is er een schrijfochtend bij Rozen en Radijs, Aalsmeerderweg 938 in Burgerveen. Een prachtige, inspirerende plek!

Het Schrijfcafé blijft je verrassen! KOM een keer meedoen!!
 Dinsdag 12 november a.s. is er weer de mogelijkheid om mee te schrijven bij Rozen en Radijs van 9:30 uur tot 11:30 uur. Gun jezelf een unieke ervaring en schrijf mee!

Noteer alvast de volgende data in je agenda!
dinsdag 12 november 2019
woensdag 11 december 2019

                                                 *********************************
Kijk ook eens bij de specials!! Daar staan wellicht ook leuke activiteiten!!

In het hele land worden er schrijfcafe's gehouden: neem gerust eens een kijkje op https://shodo.nl/schrijfcafes_nederland/Heb jij wel eens geschreven met de volgende schrijftips: go with the flow, voel je vrij, blijf in beweging, niet nadenken, gewoon doen, volg je eerste ingeving en geen zorgen over de grammatica....Nieuwsgierig hoe dat gaat? Kom een keer en doe mee!

Meld je aan bij: Dichter bij jezelf

                                                        ********************

Voor Beeld en Taal: Kijk bij de specials!